Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Ekaterina Sergheevici: „Moldova are oameni supergeniali”

17 mai. 06:30   Societate
3219 0

Pentru crearea unui brand vestimentar cu renume mondial este nevoie de mai multe componente, începînd cu o echipă bună, o idee clară și bine gîndită, dar este de asemenea crucial să fii capabil să te schimbi foarte repede și să reacționezi la schimbările care au loc.

O astfel de opinie a exprimat designerul vestimentar și expertul Ekaterina Sergheevici, în cadrul emisiunii „Без галстуков cu Alexandru Stahurski” de la postul de televiziune N4, relatează Noi.md.

În opinia sa, cel mai important lucru este consolidarea echipei. Dar dacă e să vorbim despre crearea unui produs și despre lansarea lui în masă, atunci, evident, toată lumea pornește de la idee.

„Este vorba despre idee, acea sămînță despre care tuturor le place să vorbească foarte mult, că am o idee și că sînt inspirat de o idee. O idee nu este pur și simplu o bulă abstractă. Este înțelegea a ce vei face, pentru cine vei face, de ce o vei face și, aproximativ, cît va costa. Iată aici pui toate aceste patru poziții. După aceea, deja cînd începi să realizezi, te trezești într-o dimineață și îți dai seama cît de multe trebuie să faci pentru a realiza această idee", a declarat designerul vestimentar.

Ea a subliniat că, în primul rînd, este nevoie de o încăpere, de o echipă, de țesături, de mașini, de un tehnolog, de un dezvoltator și așa mai departe.


„Iar cel mai greu lucru în țara noastră nu este să inventezi o idee. Eu am foarte mulți prieteni și nouă ne place să discutăm diferite idei. În general, în Moldova avem oameni super-geniali. Avem foarte multe idei. Este foarte greu să găsești echipa potrivită de oameni potriviți, oameni care să fie alături de tine pe val, care să înțeleagă ceea ce le spui, care să țină cont de complexitatea, de unele momente specifice în lucru", a spus Ekaterina.

Potrivit acesteia, atunci cînd creezi un brand de îmbrăcăminte, totul se schimbă foarte repede.

„Nu este genul de poveste în care să pui temelia și să aștepți să se așeze. Aici totul se schimbă în fiecare secundă, iar moda este practic super fluidă. Și dacă ieri aveai pe agendă, în linii mari, aceste unități, modele pentru cusut, peste două ore s-ar putea să nu mai ai nevoie de ele. Deja înțelegi că în 24 de ore s-a întîmplat ceva și mîine-poimîine nimeni nu va ma cumpăra hainele tale. Adică, trebuie să te schimbi foarte repede. Trebuie să reacționezi foarte rapid", a spus ea.

1
0
1
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?