X 
Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4060

Dosarul contrabandei de la Vulcănești: ce anunță Vama și Procuratura

12 apr. 16:43   Societate
1916 0

Serviciul Vamal, de comun cu Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), anunță despre reținerea unui bărbat bănuit de contrabandă.

Acesta, este "bănuit că ar fi organizatorul contrabandei cu peste 180 de mii de dolari din Ucraina la postul vamal Vulcănești, la sfîrșitul lunii martie", notează Noi.md.

Bărbatul de 32 de ani a fost supus perchezițiilor – la domiciliul și în mijloacele de transport ale acestuia. Urmează ca PCCOCS să solicite aplicarea arestului preventiv în privința învinuitului, care anterior a fost cercetat și pentru huliganism și pentru conducerea mașinii în stare de ebrietate.

"În ceea ce-i privește pe ceilalți patru bărbați care au tăinuit banii în vamă, aceștia continuă să fie investigați în stare de arest preventiv, timp în care beneficiază de prezumția nevinovăției, potrivit legii.

Măsura a fost dispusă ca urmare a contestării de către PCCOCS la Curtea de Apel Chișinău a refuzului demersului procurorilor de către Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana", precizează Serviciul Vamal.

0
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?