Din cauza căldurii, se deformează drumurile. Angajații ASD muncesc de zor

23 aug. 16:45   Societate
1941 0

În mai multe sectoare ale țării, inclusiv în Cantemir, Cahul, Telenești, Bălți, Căinari și Anenii Noi, continuă lucrările de întreținere a infrastructurii rutiere, mai exact, plombarea gropilor cu beton asfaltic fierbinte.

Aceaste acțiuni sînt esențiale pentru menținerea infrastructurii rutiere în stare bună și pentru prevenirea deteriorărilor suplimentare, notează Noi.md.

"Temperaturile extreme din această perioadă au generat un număr crescut de gropi și deformări pe drumurile publice naționale. În prezent, lucrările de plombare sînt concentrate în sectorul Anenii Noi.

Dar angajamentul nostru este să continuăm eforturile în toate zonele pentru a asigura drumuri sigure și confortabile pentru toți participanții la trafic", se arată în comunicatul Administrației de Stat a drumurilor (ASD).

Se intervine de asemenea și cu alte lucrări de întreținere de rutină, cum ar fi: cosirea ierbii; curățarea rigolelor de evacuare a apei; salubrizarea zonelor adiacente drumurilor.


În această ordine de idei, ASD îndeamnă toți participanții la trafic să respecte regulile de circulație rutieră, să conducă prudent pe tronsoanele unde se efectuează lucrări și să adapteze viteza la condițiile de drum.

3
1
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?