X 
Transnistria stiri: 1301

Cum va arăta Unitatea Primiri Urgențe de la Bălți după renovare

12 sep. 2023,, 16:15   Societate
3346 0

Ministra Sănătății, Ala Nemerenco, a făcut o postare în rețelele sociale, în care a scris despre condițiile din sistemul de sănătate din Republica Moldova, dar și despre eforturile întreprinse de către autorități pentru îmbunătățirea acestora.

"Aproape toți oamenii înțeleg că mai avem pînă ajungem ca Germania, Franța, Italia, și alte țări dezvoltate. Oamenii parcă înțeleg că sîntem un stat care abia începe să se pună pe picioare, să se dezvolte economic, dezabonîndu-se de la schemele vechi de dependență.

Oamenii noștri sînt înțelepți și totul înțeleg corect. Cu o singură excepție. Cînd aceasta se referă la sistemul de sănătate. Aici niciun argument nu trage - toți care interacționează cu medicina fac comparație cu Canada, Elveția, Spania și au așteptări mari. Or, aceasta nu e neaparat rău, viața e una", se arată în mesajul Alei Nmerenco, notează Noi.md.

În continuare ministra aduce exemplul municipiului Bălți. unde este în curs de renovare Unitatea Primiri Urgențe.

"Doar juma de an în urmă la Bălți toți strigau că aleargă pe pereți gîndacii. Acum ministerul a instalat un tomograf foarte modern și renovează Unitatea de Primiri Urgente {...}", a mai adăugat Nemerenco.

2
0
0
0
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?