Eurovision stiri: 496
Transnistria stiri: 1340

Cum va arăta noul terminal de pasageri de la Aeroportul Chișinău (VIDEO)

25 dec. 2019,, 12:30   Societate
6005 1

Schița proiectului unui nou Terminal al Aeroportului Internațional Chișinău (AIC) a fost prezentat opiniei publice de „Avia Invest”, compania care administrează principala aerogară a țării.

Viitorul terminal va avea suprafața totală de 55 000 m² și ar urma să deservească anual 4,2 milioane de pasageri, cu posibilitatea de extindere pînă la 4,5 milioane de pasageri pe an.

Viitorul Terminal al AIC va avea cinci pasarele telescopice pentru îmbarcarea și debarcarea pasagerilor. La conceptul viitorului edificiu, arhitecții au ținut cont atît de aspectul vizual inedit și inovațional, cît și de funcționalitatea construcției. Sala Mare de „Sosiri” și „Plecări” a fost proiectată astfel încît să ofere perspectiva extinderii clădirii terminalului, fără să fie perturbat procesul operațional. Clădirea include un nucleu funcțional central, prevăzut cu facilități pentru deservirea pasagerilor și a gestionării eficiente a bagajelor și a scărilor telescopice utilizate la îmbarcarea și debarcarea pasagerilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?