X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3988

Cum puteți să vă informați de pe site-ul Casei Naționale de Asigurări Sociale

8 noi. 2023,, 11:45   Societate
2672 0

Pe pagina web oficială a Casei Naționale de Asigurări Sociale (CNAS) pot fi găsite informații actualizate și utile cu privire la serviciile publice prestate pentru cetățeni, inclusiv pentru plătitorii de contribuții de asigurări sociale, precum și informații privind activitatea CNAS.

Centrul de apel al CNAS - serviciu de consultanță la distanță prin intermediul unui număr de telefon unic. Operatorii Centrului de apel oferă răspunsuri la întrebări ce ţin de stabilirea, calcularea și plata pensiilor și altor prestaţii sociale, inclusiv întrebări din domeniul înregistrării și evidenței plătitorilor și contribuțiilor de asigurări sociale de stat.

Centrul de apel activează de luni pînă vineri, de la ora 08.00 pînă la ora 17.00, la numărul unic de telefon 022 257 777.

Casele Teritoriale de Asigurări Sociale sînt subdiviziuni ce asigură deservirea și consultarea populației la nivel teritorial. Specialiștii CTAS oferă informații din domeniul asigurărilor sociale de stat, precum și consultă cetățenii cu privire la stabilirea şi reexaminarea pensiilor şi altor prestaţii sociale.

Pentru a primi servicii de informare și consultanță în cadrul CTAS urmează de utilizat serviciul electronic "Programare online la CTAS", care va economisi timpul și resursele cetățenilor.


Suplimentar, cetățenii se pot informa cu privire la serviciile publice prestate de CNAS, accesînd paginile CNAS pe Facebook, Telegram și Instagram, pot expedia adresări semnate electronic la adresa: secretariat@cnas.gov.md, sau pe suport de hîrtie - prin intermediul oficiului poştal.

Pentru a vedea mai multe răspunsuri la întrebările parvenite pe adresa redacţiei noastre, accesaţi acest link. Întrebările pot fi expediate pe adresa intreaba@noi.md.

0
0
1
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?