X 
Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Conferința internațională Economică cu tema „Reconstrucția Ucrainei-Rolul Republicii Moldova” nu are nicio legătură cu China

21 iun. 18:09   Societate
2082 1

Reprezentantul Ambasadei Republicii Populare Chineze în Republica Moldova a declarat pentru Noi.md, că Ambasada Chinei în Republica Moldova a luat act de Conferința Economică Internațională „Reconstrucția Ucrainei-Rolul Republicii Moldova”, care a avut loc pe 21 iunie la Chișinău.

Potrivit Ambasadei, unul dintre organizatorii Conferinței „Camera de Comerț și Industrie Moldova-China" este o instituție înființată de cetățean moldovean individual.

Ambasada nu a avut niciodată relații de cooperare sau de lucru sub orice formă cu Instituția menționată. De asemenea, Conferința nu are nicio legătură cu partea chineză, inclusiv cu Ambasada Chinei în Moldova.

De menționat că la Chişinău a avut loc Conferinţa internaţională economică „Reconstrucţia Ucrainei. Rolul Republicii Moldova”, organizată de Camera de Comerţ şi Industrie Moldova – China avînd în calitate de coorganizatori Camera de Comerț Italo - Moldavă, Asociația Investitorilor din România și Camera de Comerţ şi Industrie Franţa-Moldova.

Potrivit organizatorilor în cadrul conferinţei au fost puse în discuţie: oportunităţile de investiţii în Moldova şi procesul de reconstrucţie a Ucrainei; rolul relaţiilor bilaterale între Moldova şi Ucraina; nişele de bază pentru investiţii în Ucraina şi situaţia economică din ţara vecină etc.

3
3
1
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?