Jocurile Olimpice stiri: 120
Transnistria stiri: 1410

Cine investighează cazul atacului tigrului asupra angajatului Grădinii Zoologice din Chișinău

10 feb. 2021,, 15:10   Societate
2841 0

Inspectoratul de Stat al Muncii a inițiat o investigație în dosarul atacului tigrului asupra unui angajat al Grădinii Zoologice din Chișinău.

Despre aceasta transmite tv6.md, menționînd că angajatul Grădinii Zoologice din Chișinău, atacat acum o săptămînă de un tigru, a ieșit din comă. Potrivit reprezentanților Institutului de Urgență, pacientul se află încă în secția de reanimare, starea sa de sănătate este gravă, dar stabilă.

Între timp, Inspectoratul de Stat al Muncii a inițiat o investigație privind elucidarea cauzelor incidentului.

Reamintim că incidentul a avut loc pe 31 ianuarie, cînd un tigru alb a atacat un angajat al grădinii zoologice în timpul curățării volierei.

Victima a reușit să fie smulsă din ghearele tigrului numai după ce un polițist a tras cîteva focuri în aer pentru a speria prădătorul dungat. Bărbatul a fost internat în spital și a suferit două intervenții chirurgicale.


Șeful Inspectoratului de Stat al Muncii din Chișinău, Marin Marcu, a declarat că a fost emis un ordin de investigare a accidentului la locul de muncă. În prezent, inspectorii verifică instrucțiunea tehnicii de siguranță ale persoanelor care au avut de suferit, responsabilitățile de lucru și programul de muncă. În prezent cazul se investighează.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?