X 
Criza energetică stiri: 1782
Cutremure stiri: 391
Eurovision stiri: 428

Care este starea îngrijitorului de la grădina zoologică atacat de tigru

9 feb. 2021,, 17:23   Societate
1838 1

Îngrijitorul de la grădina zoologică din Chişinău, care a fost atacat de un tigru, şi-a revenit din comă.

Potrivit responsabililor de la Institutul de Medicină Urgentă, bărbatul rămîne însă, la terapie intensivă, transmite telegraph.md.

Dorina Arseni, purtător de cuvînt, Institutul de Medicină Urgentă: „Pacientul în continuare se află la terapie intensivă. Spre bucuria noastră şi-a revenit din comă, reacţionează la semnalele medicilor şi urmează tratamentul potrivit stării lui de sănătate”.

Îngrijitorul de la Grădina Zoologică a fost atacat de tigru acum o săptămînă, în timp ce a intrat în ţarcul special amenajat să cureţe zăpada. Directorul de la Grădina Zoologică a declarat anterior că îngrijitorul muncea de doar două luni acolo, iar pentru a linişti tigrul agresiv s-ar fi folosit de un stingător de incendiu.

A fost pornită o anchetă, iar dacă se va stabili că au fost încălcate regulile de securitate, persoanele vinovate vor fi sancţionate. În 2003, tot la Grădina Zoologică din Chişinău, s-a produs un caz asemănător. Un alt tigru i-a smuls mîna unei fetiţe care se apropiase prea mult de cuşca animalului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?