X 
Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4063

Cetățenii sînt îndemnați să nu călătorească mîine prin postul vamal Leușeni-Albița

14 feb. 22:58   Societate
3183 0

Serviciul Vamal recomandă călătorilor să evite mîine, 15 februarie, punctul de trecere a frontierei și postul vamal Leușeni-Albița. Și asta deoarece pentru mîine se anunță noi proteste din partea fermierilor, transmite Noi.md

„Recomandăm persoanelor fizice și transportatorilor să opteze pentru traversarea prin alte posturi vamale în care, de altfel, se înregistrează valori minime de trafic.

În acest sens, recomandăm să optați pentru traversarea prin posturile vamale Sculeni-Sculeni, Costești-Stînca sau Leova- Bumbăta (program de lucru 8:00-20:00), pentru a evita eventualele neplăceri și întîrzieri”, se menționează într-un mesaj al Serviciului Vamal.

Potrivit sursei, la moment, toate posturile vamale de frontieră activează în regim normal. De asemenea, orice persoană se poate informa înainte de a porni la drum despre situația în posturile vamale de frontieră, apelînd la Centrul Unic de Apel al Serviciului Vamal, la tel: 022 788 888.

Amintim că, mai mulți fermieri au protestat blocînd activitatea punctelor de acces la frontiera Leușeni-Albița. Protestatarii au exprimat dorința de a purta discuții cu oficialitățile de rang înalt, printre care premierul Dorin Recean, speakerul Igor Grosu și șefa statului, Maia Sandu. Motivul nemulțumirilor este legat de întîrzierea acordării compensațiilor pentru pierderile suferite, precum și de neprimirea motorinei oferite ca ajutor din partea Romîniei. Aceste probleme au creat frustrări în rîndul fermierilor, cu atît mai mult cu cît unele lucrări agricole trebuie să înceapă într-un timp scurt.

0
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?