Transnistria stiri: 1329
Eurovision stiri: 495

Ceban: 75 de stejari columnari au fost sădiţi la întrarea în Grădina Botanică

21 mai. 2021,, 16:43   Societate
2377 1

Reprezentanții ONU, conducerea Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului și ai Ministerului de Externe, dar şi primarul general al capitalei, Ion Ceban, au plantat astăzi 75 de stejari columnari la intrarea în Grădina Botanică din Chişinău.

Evenimentul a fost dedicat celei de-a 75-a aniversare a Organizaţiei Naţiunilor Unite.

,, Mă bucur că avem o colaborare frumoasă cu ONU, iar iniţiativa de a planta arbori este una salutabilă, în orice context. Particip cu drag de fiecare dată la asemenea acţiuni. Mă voi implica şi în continuare la plantarea copacilor sau în campaniile de salubrizare în oraş pentru a readuce faima Chișinăului de oraș verde, curat și amenajat”, a menţionat primarul general, Ion Ceban.

Potrivit edilului capitalei, doar pe parcursul campaniei de plantare a arborilor în toamna 2020 şi primăvara acestui an, voluntari, angajaţi ai Primăriei Chişinău şi a subdiviziunilor acesteia, dar şi simpli cetăţeni ai capitalei, au plantat în spaţiile verzi din oraş şi suburbii – circa 70 mii de copaci de diferite specii.

,,Chişinăul merită să arate altfel, iar noi putem să contribuim la acest proces – împreună, a conchis primarul general al capitalei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Alegeri: Ce părere aveți despre inițiativa de a introduce votul prin corespondență?