X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4023

Cea mai mare companie aeriană din Israel acum și pe Aeroportul Chișinău

10 noi. 2023,, 09:49   Societate
6075 0

Cea mai mare companie aeriană din Israel EL AL, acum și pe Aeroportul Internațional Chișinău

EL AL Israel Airlines a fost întîmpinat de către Aeroportul Chișinău în mod festiv, pasagerii fiind plăcut surprinși cu o atmosferă de sărbătoare, tradiționalul moment ,,pîine cu sare” și desigur arcada formată din jeturi de apă, momentul devenit deja simbol al intrării unei companii aeriene noi în familia aeroportului.

Așadar, orarul de zbor urmează a fi completat prin cursele regulate directe Chișinău-Tel Aviv-Chișinău, cu o frecvență de două ori pe săptămînă în zilele de joi și duminică.

Menționăm ca EL AL are sediul în incinta Aeroportului Internațional Ben Gurion, traducerea din limba ebraica a termenului "EL AL" אל על fiind - "spre înălțimi".

Totodată aceasta este considerată și una dintre companiile aeriene cele mai sigure, datorită procedurilor sale de securitate foarte stricte, atît la sol cît și la bordul aeronavelor, avînd un sistem specific de siguranță a zborului, nemaiîntîlnit la alte linii aeriene.


Pasagerii care urmeaza sa efectueze un zbor cu liniile EL AL sînt rugați să se prezinte la aeroport în vederea efectuării check-in-ului cu trei ore înaintea zborului.

25
4
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?