X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4020

Ce informații găsești în diploma de bacalaureat

1 apr. 01:00   Societate
2074 0

„Iată, diploma!” Probabil fiecare absolvent(ă) de liceu visează să audă această frază. Această diplomă marchează finalul unei etape semnificative din viața ta și deschide un alt capitol, plin de noi oportunități și provocări. Pînă te vei vedea cu ea în mînă, îți explicăm ce se va regăsi în diploma ta cînd vei absolvi liceul.

În primul rînd, în diploma de bacalaureat vei găsi notele la toate examenele de bacalaureat și media generală. Aceasta se calculează prin media aritmetică (cu două sutimi, fără rotunjire) a notelor obținute la examene, însă acestea nu pot fi mai mici de 5,00, notează Noi.md cu referire la diez.

În plus, diploma de bacalaureat va avea și o anexă în care vor fi incluse toate disciplinele pe care le-ai urmat în timpul anilor de liceu și notele la acestea.

Diploma va fi semnată de președintele centrului de bacalaureat în care vei susține toate examenele și este certificată prin ștampila instituției respective. Anexa la diplomă va fi semnată de către directorul liceului în care ai învățat și va fi atestată prin ștampila liceului în care ai finalizat studiile.

Important! În diplomă trebuie să te semnezi și tu cu pix de culoare albastră sau neagră.


Din moment ce vei obține diploma de bacalaureat și anexa, nu uita să ceri și documentele în baza cărora ai fost înscris(ă) la liceu.

1
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?