Eurovision stiri: 492
Transnistria stiri: 1304

Ce caută un steag LGBT într-un centru pentru copii refugiați din Ucraina

2 dec. 2023,, 11:28 (reactualizat 3 dec. 2023,, 01:28)   Societate
3553 1

Unul dintre centrele comunitare din Moldova, care oferă ajutor copiilor refugiaților din Ucraina, are afișat un steag LGBT, iar însuși centrul a fost vizitat de ambasadorul SUA în Moldova, Kent D. Logsdon.

Asupra acestui detaliu a atenționat Alexandr Odințov, consilier din partea Partidului Socialiștilor în Consiliul Municipal Chișinău.

"Nimic neobișnuit? Ambasadorul SUA, copii, un steag LGBT într-un centru comunitar care ajută refugiații din Ucraina..... este deja în Moldova", a scris el pe canalul său de Telegram.

Anterior, fracțiunea Partidului Socialiștilor din Consiliul Municipal Chișinău a dispus Direcției principale educație, tineret și sport să elaboreze un proiect de decizie privind interzicerea propagandei valorilor LGBT în rîndul copiilor în instituțiile de învățămînt și preșcolare din municipiul-capitală.

O petiție online corespunzătoare din partea părinților a acumulat aproximativ 5.800 de semnături.


"Noi, la fel ca majoritatea absolută a părinților, sîntem categoric împotriva propagandei valorilor LGBT în instituțiile educaționale și preșcolare din municipiul-capitală și considerăm că la școală copiii trebuie să dobîndească cunoștințe, iar cînd vor ajunge la vîrsta adultă, ei își vor determina ei înșiși comportamentul în pat. Depinde de noi toți, de fiecare dintre noi, ce se va întîmpla cu copiii noștri!" a notat atunci Alexandr Odințov.

50
1
0
5
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?