X 
Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4061

Caz șocant în satul Bumbăta

14 mai. 14:04   Societate
3141 0

Un caz șocant a avut loc în satul Bubăta în după amiaa zilei de sămbătă, 13 mai, curent.

Echipa PAMU Cornești din cadrul SAMU Ungheni, care a răspuns unei solicitări de acordare a asistenței medicale urgente unui bărbat de 35 de ani aflat în stare de ebrietate, s-a pomenit a fi agresată.

La locul solicitării, echipa AMU a constatat că bărbatul împreună cu un amic de pahar erau în stare de ebrietate. În timpul examinării, spontan prietenul pacientului neîntemeiat a devenit agresiv, avînd un comportament neadecvat față de membrii echipei AMU. Acesta i-a încuiat în casă, i-a înregistrat video pe fiecare, amenințîndu-i și agresîndu-i verbal.

Din fericire, echipa AMU a reușit să preia legătura cu medicul superior al Dispeceratului comun de urgență al IMSP CNAMUP, care a solicitat ajutorul poliției. Echipajul de poliție a sosit în scurt timp, iar organele de drept urmează să stabilească toate circumstanțele incidentului. Menționăm faptul că acest caz putea avea o tentă negativă cu un final tragic.

IMSP CNAMUP condamnă orice act de bullying, agresiune și violență, asupra echipelor de asistență medicală urgentă, care sînt la datorie non-stop și îndeplinesc meseria cu profesionalism, devotament, empatie și cu dăruire de sine persoanelor cu pericol eminent pentru sănătatea acestora, salvînd viețile omenești.

0
1
1
6
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?