Eurovision stiri: 498
Transnistria stiri: 1343

Carmen Tănase: Moldovenii sînt mult mai prietenoși decât românii

4 noi. 2023,, 13:30   Societate
5469 1

Actrița de teatru și film din România Carmen Tănase se află într-o vizită în Republica Moldova și spune că la Chișinău se află ca acasă. Cît despre moldoveni, actrița menționează că ei sînt foarte drăguți și modești.

Carmen Tănase spune că nu vizitează prea des Republica Moldova. Afirmațiile au făcute în cadrul unui interviu cu Dorin Galben, transmite noi.md cu refere la stiri.

„Nu vin des, din păcate, pentru că nu am motive să vin. În vacanță eu oricum nu am mai plecat de vreo cinci ani, așa că aș fi ipocrită să spun că vin în vacanță la Chișinău, că am atîtea locuri de văzut. Chișinăul l-am văzut măcar, prin Moldova am mai fost. Nu mai apuc să merg în vacanțe deloc”, spune Carmen Tănase.

Actrița spune că i se pare la Chișinău ca acasă și nu i se pare că vine într-un loc străin.

După spusele sale, accentul moldovenesc nu o deranjează deloc. Aceasta spune că se simte influența limbii ruse, și acest lucru este normal, însă nu o deranjează acest fapt.


Despre oamenii din Moldova, Carmen spune că moldovenii sînt deschiși, modești, mult mai prietenoși decît în România.

„La noi sînt un pic mai închipuiți, aici sînt mai drăguți, normali, modești. Mie așa îmi plac oamenii, să fie normali, nu cu aere”, susține aceasta.

54
2
0
3
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?