COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 934 281   INFECTAȚI 363 110(+677)   TRATAȚI 347 118      DECESE 9090(+21)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3014

Carina Țurcan va petrece în închisoare cu un an și jumătate mai mult

24 iun. 10:35   Societate
1329 2

În Rusia, prima Curte de apel de jurisdicție generală a lăsat fără schimbări verdictul fostului top-manager al Inter RAO, Carina Țurcan, care a fost condamnată la 15 ani de închisoare pentru spionaj în favoarea Moldovei. Dar, în același timp, șederea ei în închisoare a fost recalculată — ea va petrece cu un an și jumătate mai mult decît se aștepta anterior.

Despre acest lucru a anunțat pentru "Echipa 29", avocații care reprezintă interesele lui Țurkan.

Inițial, pentru Țurcan s-a calculat o zi de arest preventiv pentru o zi și jumătate. Cu toate acestea, la 23 iunie, instanța a satisfăcut prezentarea procuraturii și a recalculat termenul de aflare a lui Țurkan în centrul de detenție preventivă în conformitate cu vechile norme - "o zi pentru o zi".

Țurcan se află după gratii din iulie 2018. Acum i se va calcula că a stat trei ani în închisoare, nu patru ani și jumătate.

Ședința a avut loc cu ușile închise, deoarece materialele cazului sînt clasificate.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X