X 
Incendii stiri: 558
Criza energetică stiri: 1667

Căderea părului te afectează? Iată remediul de care ai nevoie ©

22 sep. 2020,, 14:00   Societate
3941 0

Știați că aproximativ 90% din părul uman se află în faza de creștere continuă, fiecare folicul având propriul ciclu de viață? Nu de puține ori însă ne confruntăm cu problema pierderii părului, iar asta ne pune deseori pe gânduri. Căderea părului este un proces fiziologic absolut firesc, frecvent întâlnit atât în rândul femeilor, cât și bărbaților. În urma acestuia, firele de păr sunt înlocuite cu altele noi, datorită capacității de regenerare înaltă. În medie, zilnic pierdem câte 50 – 100 de fire de păr. Căderea în exces a părului trezește multe semne de întrebare și comportă anumite afecțiuni, care nu trebuie neglijate sub nicio formă.

Căderea părului este determinată de o varietate de factori, atât de ordin intern, cât și extern. Care sunt, totuși, principalele cauze ale pierderii părului?

  1. Din punct de vedere fiziologic, părul are anumite variații sezoniere de creștere. În acest mod, căderea semnificativă a părului primăvara sau toamna va fi ulterior compensată printr-o creștere a firelor de păr în următoarele luni.
  2. Produsele de styling, uscătorul de păr, ondulatoarele și plăcile pentru îndreptat părul sunt cei mai agresivi și necruțători inamici pentru firele de păr, acestea devenind extrem de sensibile și, în consecință, deteriorate.
  3. Regimul alimentar dezechilibrat, care se reflectă direct la nivelul firului de păr.
  4. Scăderea nivelului de estrogen și progesteron condiționează pierderea relativă a podoabei capilare în premenopauză și în perioada menopauzei.
  5. Stresul și alte traume de ordin psihologic pot determina căderea părului în decurs de 2 – 3 luni de la producerea evenimentului traumatizant.

Tratarea și rezolvarea acestei probleme necesită întâi de toate depistarea cauzei, ulterior aplicându-se tratamentul corespunzător.

Cum prevenim căderea în exces a părului?

Este dovedit științific că pentru creșterea armonioasă a părului, este necesar să existe cel puțin 3 factori, care să funcționeze optim: glandele sebacee, vasele sanguine și hormonii androgeni.

Un rol deosebit de important în acest context îl are și folosirea produselor de îngrijire a părului. Cele mai multe dintre ele conțin substanțe chimice, care pot genera efecte adverse. Tocmai de aceea, este esențial să alegem produse naturale, care să completeze rutina zilnică de înfrumusețare.

Complexul Cosmeplant împotriva căderii părului este un remediu natural și eficient pentru părul fragil, deteriorat și predispus la cădere.

În urma unor cercetări minuțioase în laboratoarele Viorica, au fost descoperite
ingredientele – cheie pentru prevenirea și ameliorarea căderii părului:

Șamponul Anticădere cu extract de urzică

Loțiunea pentru păr Anticădere cu extract de hamei

Utilizarea regulată a acestor produse comportă numeroase beneficii, printre care:

  • reduce vizibil căderea părului după primele două săptămâni;
  • stimulează creșterea firelor noi;
  • componentele active hrănesc părul cu substanțele nutritive și fortifică rădăcina acestuia.

Complexul Cosmeplant împotriva căderii părului este testat dermatologic și este tocmai soluția pe care o căutați de mult timp!

Totuși, pentru o eficiență maximă, nu uitați să îl îmbinați cu un regim alimentar echilibrat, un somn odihnitor și o viață fără stres.

Doar așa problema căderii părului va deveni o amintire din trecut.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий