X 
Transnistria stiri: 1328
Eurovision stiri: 495

Audieri în Parlament pe cazul membrului CSM, Iulian Muntean

21 sep. 2023,, 14:58   Societate
2255 0

Comisia juridică anunță audieri parlamentare pe marginea subiectului referitor la dosarul penal în care ar fi implicat membrul CSM numit recent de Parlament, Iulian Muntean.

Anunțul a fost făcut de președintele Comisiei juridice, numiri și imunități, Olesea Stamate, transmite Noi.md

"Invităm toate partile interesate să participe, luni, la 11:00. Pentru confirmarea participarii, rugăm transmiterea unui mesaj la cji@parlament.md", a anunțat aceasta.

Amintim că informația potrivit căreia Iulian Muntean, numit recent de Parlament în funcția de membru al CSM, are calitatea de învinuit într-un dosar penal de corupție a fost confirmată de Procuratura Anticorupție.

Potrivit Procuraturii Anticorupție, pe 5 iunie 2018 la domiciliul și în automobilul lui Iulian Muntean a fost efectuate percheziții. Pe 3 septembrie 2018, fiind lector la ASEM, în comun cu alte persoane, proaspătul membru al CSM ar fi evaluat studenți cu note mari la mai multe discipline și ar fi primit în schimb mijloace financiare.


La rîndul său, proaspătul membru al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Iulian Muntean, este surprins de faptul că dosarul penal în care a avut în 2018 calitatea de învinuit nu a fost închis.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Alegeri: Ce părere aveți despre inițiativa de a introduce votul prin corespondență?