X 
Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4032

ASP vine cu o reacția după perchezițiile CNA din Chișinău și Comrat

15 mar. 14:11   Societate
2006 0

Agenția Serviii Publice a venit cu o reacție după perchezițiile CNA din Chișinău și Comrat în dosarul corupției la eliberarea permiselor de conducere.

”Astăzi, 15 martie 2024, ofițerii Centrului Național Anticorupție au desfășurat mai multe percheziții în mun. Chișinău și Comrat pe o cauză penală privind influența susținută asupra funcționarilor publici la eliberarea permiselor de conducere.

Precizăm, că operațiunea de astăzi a fost posibilă datorită efortului comun al Centrului național Anticorupție și al Agenției Servicii Publice. ASP își reiterează poziția fermă de rolenață zero față de actele de corupție săvîrșite în domeniul examinării conducătorilor de vehicule și eliberarea permiselor de conducere. Rămînem deschiși să contribuim și în continuare la elimnarea actelor de corupție în aceste domenii.

Potrivit faptelor investigate de CNA, „o persoană, anterior condamnată pentru infracțiuni de corupție, susținînd că ar avea influență asupra funcționarilor publici împuterniciți cu dreptul de a examina conducătorii de vehicule și de a elibera permisele de conducere, a pretins, acceptat și primit mijloace financiare ce nu i se cuvin în sumă de 1000 de euro, în schimbul grăbirii eliberării permisului de conducere, fără susținerea probelor teoretice și practice ale examenului de către candidat”, se arată în nota de presă.

Reamintim că astăzi mai multe percheziții sînt efectuate de ofițerii Centrului Național Anticorupție în mun. Chișinău și mun. Comrat pe o cauză penală privind influența susținută asupra funcționarilor publici la eliberarea permiselor de conducere.


1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?