X 
Eurovision stiri: 493
Transnistria stiri: 1305

Amintiri din copilărie: ”Greu, dar interesant! Înghețau mîinile şi picioarele de nu le puteam mişca”

26 dec. 2022,, 12:00   Societate
2809 0

Anul Nou este o sărbătoare magică care este așteptată cu nerăbdare atît de cei mici, cît și de cei mari.

Acest lucru este confirmat de povestea primei participante la concursul „Amintiri din copilărie” inițiată de portalul de știri Noi.md împreună cu postul de radio Radio Relax.

”Îmi amintesc foarte bine atunci cînd soseau sărbătorile şi eram atît de nerăbdători să mergem să colindăm cu fetele din mahala! Era greu, ori zăpadă mare, ori glodul era pînă la genunchi, căci deseori putea rămînea cizma în noroi, iar noi ieșeam desculț de acolo. Greu..., dar interesant! Înghețau mîinile şi picioarele de nu le puteam mişca, dar aşa ne strecuram pe la porțile vecinilor ca nu cumva să ne întîlnim cu flăcăii şi dacă ii auzeam pe undeva în depărtare ştiam că nu mai puteam colinda că deja se făcea tîrziu şi noi nu mai aveam ce căuta pe drumuri. Cred că dacă aş fi copil, nu aş ezita o clipă, aş merge din nou şi din nou asa cum o făceam o dată..., păcat că se pierde încet, încet din aceste minunate şi frumoase tradiții. Aici pentru noi era cel mai mare farmec şi mîngîiere!”, ne-a povestit Irina David.

Reamintim că în luna cadourilor și a sărbătorilor de iarnă, echipa Noi.md împreună cu radio Radio Relax te invită să te cufunzi în lumea amintirilor din copilărie.

Noi.md împreună cu Radio Relax, lansează un concurs iernatic în care te îndeamnă să ne povestești cele mai colorate amintiri din copilărie legate de sărbătorile de anul nou.


La data de 14 ianuarie atît Noi.md, cît și Radio Relax va face publică lista cîștigătorilor.

Condițiile de participare pot fi văzute aici.

30
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?