Criza energetică stiri: 791
Preşedintele stiri: 3236
Puterea stiri: 7328
Obiectiv european stiri: 288

Ambasada Rusiei a avertizat cetățenii despre apariția unor escroci

15 ian. 2021,, 09:45   Societate
4511

Ambasada Rusiei în Moldova a avertizat cetățenii despre existența unor escroci care oferă perfectarea, pentru o taxă, a pașapoartelor rusești în or. Chișinău, transmite Noi.md.

În legătură cu difuzarea pe rețelele de socializare a informației privind prestarea unor astfel de servicii, reprezentanța diplomatică rusă a amintit că, cu documentarea pașapoartelor rusești pe teritoriul Republicii Moldova se ocupă exclusiv Secția Consulară a Ambasadei Rusiei în Moldova.

În același timp, datorită pandemiei de noul coronavirus care continuă, se mențin restricțiile introduse anterior pentru primirea cererilor pentru înregistrarea pașapoartelor persoanelor cu vîrsta de peste 14 ani.

"Alte persoane și organizații care oferă servicii corespunzătoare nu au nici o legătură cu Ambasada. Această activitate încalcă legislația în vigoare. Fiți atenți!", se spune în comunicatul Ambasadei Rusiei în Moldova.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав