X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

Ai aruncat gunoi – strînge-l: Inspectorii de mediu au efectuat o serie de razii

22 feb. 19:03   Societate
1717 0

Inspectorii de mediu din Briceni au efectuat o serie de razii în efortul lor de a combate aruncarea ilegală a deșeurilor în locuri neautorizate. În urma acestor acțiuni, au fost descoperite cazuri flagrante de aruncare a deșeurilor în locuri nepotrivite.

Unul dintre aceste cazuri a implicat aruncarea deșeurilor într-un loc neautorizat, iar făptașul a fost prins în flagrant de către inspectorii de mediu. Conform procedurilor legale, individul a fost somat să strîngă toate deșeurile aruncate haotic, transmite Noi.md.

În urma acestui incident, a fost întocmit un proces-verbal contravențional conform articolului 154 din Codul Contravențional al Republicii Moldova. Aceasta reprezintă o măsură fermă a inspectorilor pentru a sancționa astfel de comportamente ilegale care afectează mediul înconjurător.

Inspectoratului pentru Protecția Mediului subliniază consecințele grave ale aruncării necontrolate a deșeurilor asupra mediului și sănătății publice.

sîntem hotărîți să acționăm pentru prevenirea și sancționarea acestor practici dăunătoare.


Aceste acțiuni ale inspectorilor de mediu demonstrează angajamentul lor în protejarea mediului și promovarea unui comportament responsabil față de gestionarea deșeurilor.

3
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?