Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4061

Agricultorii care au avut de suferit din cazua ploilor, îndemnați să anunțe despre pagube

29 mai. 15:15   Societate
2596 0

În urma precipitațiilor recente, care au avut efecte variate în diferite regiuni ale țării, Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare îndeamnă toți fermierii care au avut de suferit să contacteze primăriile locale, anunță Noi.md

Potrivit sursei, acest demers va ajuta la realizarea unei evaluări exacte a pagubelor și la implementarea măsurilor de suport necesare.

"Agricultorii care au înregistrat pagube sînt îndemnați să se adreseze Direcțiilor agricole raionale în termen de 24 de ore de la declanșarea situației excepționale. Aceștia trebuie să înainteze un demers oficial, scris în formă liberă, către primăria în raza căreia sînt amplasate terenurile agricole gestionate, indicînd suprafața de culturi agricole afectată", anunță Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare.

În baza solicitării, va fi convocată Comisia pentru Situații Excepționale locală, care va evalua gradul de afectare a culturilor și va coordona măsurile de sprijin necesare.

Fermierii sînt încurajați să acționeze rapid pentru a asigura o intervenție eficientă și pentru a beneficia de suportul oferit de autorități.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?