Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3992

A fost format un grup de lucru ce va fi responsabil de problemele agricultorilor și al producătorilor de cereale

28 feb. 15:45   Societate
1949 0

La Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare s-a desfășurat o ședință de constituire a unui grup de lucru, format din agricultori, reprezentanți ai MAIA, Organizației pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului, Ministerului Finanțelor, Ministerului Economiei și Digitalizării, precum și Inspectoratului Fiscal de Stat.

Rolul grupului de lucru este identificarea soluțiilor pentru problemele enumerate de agricultori și producătorii de cereale.

În cadrul întîlnirii, s-au definit obiectivele și direcțiile de acțiune pentru perioada următoare, cu accent pe crearea unui produs nou de creditare pentru sectorul agricol. Valoarea propusă pentru credit este de 2 milioane de lei.

Produsul va fi transmis spre examinare băncilor comerciale de către Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului, astfel încît produsul final să fie ajustat la realitățile pieței și să răspundă eficient nevoilor sectorului agricol.

Un alt subiect de discuție a fost legat de aspectele referitoare la rambursarea TVA. Mai multe propuneri au fost discutate și urmează să fie înaintate Ministerului Finanțelor spre examinare.

0
0
0
1
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?