X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

A avut loc prima ședință de judecată în cazul accidentului de pe viaduct

29 mar. 2023,, 12:11   Societate
12367 0

La Judecătoria Buiucani are loc prima ședință în dosarul accidentului de pe viaduct, produs pe 6 februarie a anului curent, în urma căruia Marcela Paladi a rămas fără picioare.

Procuratura municipiului Chișinău a expediat în instanță cauza penală de învinuire a bărbatului pe 13 martie. Învinuitul a refuzat să facă declarații pe caz, transmite jurnal.md.

În cadrul primei ședințe de judecată, avocatul Marcelei Paladi, în vîrstă de 25 de ani, a cerut ca învinuitului Tudor Begu, cel care ar fi dat cu maşina peste ea, să-i fie sechestrate două automobile. Acelaşi lucru îl solicită şi procurorul de caz pentru a putea, eventual, să poată încaseze un prejudiciu moral de la inculpat.

De cealaltă parte, avocatul lui GheorgheBegu a declarat că la această etapă nu crede că este necesar aplicarea sechestrului pe bunuri şi că clientul său nu se va eschiva de la instituţiile de drept.

Şedinţa a fost întreruptă, iar magistratul de la Judecătoria Chişinău cu sediul în sectorul Buiucani, urmează să se expună joi, 30 martie, pe marginea solicitării avocatului victimei şi procurorilor.


Bărbatul riscă o pedeapsă maximă de pînă la 7 ani de închisoare, cu anularea dreptului de a conduce mijloacele de transport.

Tragicul accident s-a petrecut pe 6 februarie 2023, pe bulevardul Dacia din capitală. Marcela s-a apropiat de portbagaj pentru a scoate triunghiul de siguranță, cînd a fost strivită de un BMW. În urma impactului, tînăra și-a pierdut ambele picioare.

0
2
3
1
5

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?