Eurovision stiri: 492
Transnistria stiri: 1304

Zdubii și Frații Advahov fac senzație chiar și după o lună de la Eurovision

16 iun. 2022,, 12:00   Showbiz
2947 0

Au uimit o lume întreagă cu prestația de la Eurovision, iar acum nicio sărbătoare nu trece fără „Trenulețul” lor. După o lună de cînd au făcut să „explodeze” scena de la Eurovision, Zdob și Zdub & Frații Advahov rămîn în topul preferințelor muzicale printre amatorii de muzică bună.

În doar 30 de zile, prestația artiștilor noștri din marea finală a vestitului concurs Eurovision a adunat pe YouTube aproape 5 milioane de vizualizări, iar miile de comentarii nu contenesc nici azi.

În seara de 14 mai, toată Europa a dansat pe ritmurile melodiei „Trenulețul”, chiar și publicul surdo-muților din Italia. Pe internet, ulterior, au apărut imagini video cu cei care se distrează alături de artiștii noștri.

Piesa Zdubilor și fraților Advahov au încins atmosfera și în Sala Pala Olimpico din Torino, acolo unde s-a desfășurat competiția muzicală. Publicul a sărit în sus pe toată durata momentului artistic, imagini de la fața locului fiind postate de producătorul executiv al Eurovision din acest an, Serghei Orlov.

Chiar dacă nu au devenit cîștigătorii marelui concurs, așa cum multă lume își dorea, mai ales oamenii care i-au votat, Zdubii și Frații Advahov se bucură în continuare de aprecierile publicului larg. Noi.md a scris anterior despre dezamăgirile artiștilor, dar și a publicului de la ediția din acest an a Eurovision. Întregul material poate fi citit AICI.

Trupa Zdob și Zdub a intrat în Cartea Recordurilor Eurovision, fiind singura trupă din întreaga istorie care a ajuns de trei ori în finala Eurovision în trei decenii diferite.

Zdob și Zdub a evoluat în finala Eurovision în 2005 la Kiev, în 2011 la Dusseldorf și anul acesta la Torino, clasîndu-se pe locul șapte.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?