X 
Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4033

Trupa Akord vine cu o surpriză muzicală pentru admiratori

2 ian. 14:00   Showbiz
3100 0

Trupa Akord a lansat o melodie nouă. Premiera muzicală are denumirea "Oare să-ncerc?" și a adunat deja o mulțime de comentarii de la fani și peste 50 de mii de vizualizări pe youtube.

Membrii trupei Akord, Igor Sîrbu și Eduard Malareu, își încîntă fanii cu un nou cadou muzical. Piesa "Oare să-ncerc?" a fost lansată în noaptea dintre ani și este mesajul de iubirii pentru toți cei care luptă și merg la capăt pentru sentimentele lor, notează Noi.md.

"Spune-i omului drag că-l iubești, pentru o zi, pentru o noapte sau pentru totdeauna! Dragilor, în noaptea dintre ani, ne-am dorit mult să venim cu ceva special pentru voi și vă oferim o premieră muzicală.

La această piesă lucrăm de ceva timp împreună cu Eugen Doibani, Sergiu Teacă și Sergiu Mustață. Sîntem siguri că o să vă placă, deoarece avem primele reacții la piesă - va fi hit {...}!", este mesajul celor doi membri ai trupei.

Fanii repertoriului muzical al trupei Akord s-au arătat încîntați de noua melodie. Aceștia au lăsat o mulțime de mesaje, în care își exprimă admirația pentru linia melodică, dar și mesajul emoționant al cîntecului.


"Felicitări cu noua piesă !!! Mulțumim pentru așa melodie frumoasa!". "Linia melodică este splendidă...Bravo, baieți!". "Sînteţi minunaţi și piesa este super!".

6
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?