Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Provocare de la trupa "Zdob și Zdub"

10 feb. 17:38   Showbiz
3343 0

Membrii renumitei trupe Zdob și Zdub au postat un filmuleț în rețelele sociale, în care se vede că aceștia se află pe o pîrtie de schi, la munte. Artiștii au lansat o întrebare provocatoare către urmăritori, cerîndu-le să ghicească ce fac ei în munții Carpați, notează Noi.md.

"Sîntem Zdob și Zdub rock, mereu pe drum, nu stăm pe loc! Cîntăm cu foc ca la Woodstock!

Vă spunem Bravo și Noroc!", spune Roman Iagupov, solistul formației, înconjurat de alți doi membri ai trupei. Artiștii se află la munte, în spatele lor fiind văzut un peisaj frumos de iarnă, cu zăpadă și cabane.

"Ce facem în Carpați? Numai răspunsuri greșite!", au scris artiștii. Reacțiile fanilor nu au întărziat să apară. "V-ați dus la pescuit? La vînătoare?", "La un mic concert pe munte?", au fost cîteva din răspunsurile fanilor.


Membrii trupei mai păstrează suspansul și nu au oferit încă un răspuns despre ceea ce fac ei la munte.

Amintim că trupa a fost fondată în 1994 în Republica Moldova. În anul 2022, Zdob și Zdub a stabilit o realizare importantă și a intrat în Cartea Recordurilor ”Eurovision”, fiind singura trupă din întreaga istorie a acestui concurs care a ajuns de trei ori în finala Eurovision în trei decenii diferite - în 2005 la Kiev, în 2011 la Dusseldorf și în 2022 la Torino.

Mai multe informații despre artiștii din Republica Moldova puteți găsi, accesînd site-ul moldovenii.md.

3
3
0
3
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?