TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

O sa rămîi surprins cum arăta Vera Brejneva în adolescență: Era numită rățușca cea urîtă (FOTO)

Un fost coleg de clasă a focoasei brunete a fost invitat la emisiunea „Звезды сошлись”, acesta a povestit despre perioada din școală a Verei Brejneva, care pe atunci era încă Galushkina.

Acum este o superbă femeie, dar în copilărie artistă era ținta batjocorei colegilor, frumoasa blondă nu se lăsa umilită și chiar se bătea cu colegii de clasă.

Vera s-a născut într-un mic sat din Ucraina și a avea numele de familie Galushkina. Familia artistei era una modestă. Vera purta hainele surorilor mai mari. Cine ar fi crezut că fata cu aparat dentar și lentile mari va ajunge vedetă?

Colegii de clasă, dar și cei mai mari o tachinau pe Vera, o numea cu diferite porecle umilitoare, iar odată chiar i-au încleiat un abțibild pe spate pe care scria „Urîta”. În clasa 5-a colegii rîdeau de ea pentru că purta ochelari, rîdeau de numele ei de familie și nimeni nu îi lua apărare. Interpreta a fost puternică de mică și nu se lăsa umilită aceasta de multe ori se bătea.


Atunci cînd a ajuns în formația Viagra, colegii nici măcar nu au recunoscut-o. Nimeni nu s-a așteptat că „rățușca cea urîtă” va deveni un sex-simbol.

„Am văzut-o în primul ei videoclip pe cînd eram la armată. Știam că o cunosc de undeva, dar nu îmi dădeam seama de unde. Fizic Vera s-a schimbat foarte mult”, a povestit fostul coleg al Verei, care la sfîrșit și-a cerut și scuze pentru că nu a apărat-o atunci cînd era atacată de colegii de clasă.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load