Eurovision stiri: 490
Transnistria stiri: 1301

Leanca Grîu: Știi încotro mergi în viață?!

3 iun. 2023,, 16:00   Showbiz
3436 0

"Mulți oameni cred că sînt un fel de floare stacojie, însăși tandrețea, însăși vulnerabilitatea. Sînt o femeie adultă, puternică, independentă", scrie celebra actriță rusă Leanca Grîu, fiica actorului moldovean Gheorghe Grîu, în noua sa postare pe rețeaua de socializare, transmite Noi.md.

Fata și-a exprimat nedumerirea că este considerată o natură blîndă, așa că fanii au fost surprinși cînd au dat peste pagina Leancăi despre preferințele ei muzicale în stilul muzicii rock.

„Poate că sînt feminină și blîndă, dar sînt și o femeie adultă, puternică, independentă. Cu limite personale destul de rigide, viziune asupra vieții, putere de voință și mari ambiții. Dacă cineva este surprins că cîntăreața rock Dorothy cîntă astăzi storis, nu merită! Pentru că uneori energia poate fi luată și din muzică. Dacă nu aș fi fost o persoană puternică, nu aș fi trecut prin nici măcar a zecea parte din dificultățile care au căzut asupra soartei mele."

Actrița a spus că nu ar fi atins culmi fără a avea un caracter puternic, așa că știe mereu unde se duce în viață:

„Pentru a reuși într-una dintre cele mai grele afaceri din lume, trebuie să ai disciplină, concentrare, forță și energie!


Sînt un om de acțiune! Sînt rezistentă și încăpățânată. Lucrez cîte 12 ore, conduc 4 proiecte în același timp, am grijă de un copil, zbor în diferite colțuri ale lumii și înregistrez lecții, predau cursuri și învăț a treia limbă. Mi-am propus un obiectiv puternic de a obține plăcere și energie din tot ce este în jur! Pentru a-și îndeplini dorințele și obiectivele! Văd unde merg! Prin urmare, yoga, jurnal, nutriție, vitamine, somn, odihnă. Aceasta vine de la tandrețea cerească, ci din forța interioară!

Știi unde mergi în viață?!”.

15
2
0
0
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?