X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4055

Irina Rimes, cerută de soție

25 mar. 12:15   Showbiz
6224 0

Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate artiste din Moldova și România, așa că are o mulțime de fani care o adoră.

Printre aceștia, la un moment dat, s-a numărat și un bărbat extrem de îndrăzneț, care a cerut-o de soție.

Irina Rimes a primit o întrebare la care orice femeie visează, dar a venit din partea unui bărbat pe care nu îl cunoștea, dar și într-un context care nu i-a făcut deloc plăcere, transmite Noi.md cu referire la protv.ro.

Totul s-a întîmplat în urmă cu trei ani, cînd Irina Rimes se întorcea de la cumpărături. La un moment dat, cînd ieșea din lift, în fața ușii sale l-a văzut pe bărbatul cu pricina, care se pregătise ca la carte pentru marea întrebare.

Artista ține minte și acum toate lucrurile cu care bărbatul respective venise pregătit, dar nu s-a arătat deloc încîntată de gestul acestuia, deoarece intrase în blocul în care locuia, care trebuia să fie un spațiu sigur și păzit.


Bărbatul care și-a făcut curaj să o ceară în căsătorie a venit cu flori, cu o melodie romantică pregătită, dar și îmbrăcat la costum, însă Irina Rimes nu a fost deloc încîntată de surpriza de care a avut parte.

„Odată, veneam acasă de la un magazin mare, cu sacoșe în mîini. La ușa apartamentului meu văd un băiat îmbrăcat la costum și cu cravată, cu o inimă din pluș cu paiete, un buchet mare de trandafiri, cu o boxă mică unde pusese ceva de la Coldplay, dacă nu mă înșel, iar, pe jos, era confetti. Era acum trei ani.

S-a pus în genunchi cînd am ieșit (nr. din lift). S-a pus în genunchi și a început să citească niște declarații de pe foi, apoi a scos un inel. Eu eram așa… În fața casei mele, unde trebuie să fie un spațiu securizat, intri în intimitatea mea și nu e ok să faci asta”, a povestit interpreta în cadrul unei emisiuni radio.

6
8
1
1
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?