X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3992

Cele mai ciudate locuri de vacanță în Grecia

15 mai. 2023,, 22:00   Externe
2820 0

Anul 2023 se anunță a fi un an record pentru rezervările de vacanțe efectuate în Grecia, cererile de cazare înregistrează o creștere explozivă.

Turiștii par să prefere din ce în ce mai mult spațiile de cazare neobișinuite, precum cele pe care le vedem în filme. Oamenii din industria ospitalității spun că în ultimii 3 ani, numărul persoanelor care fac rezervări pentru astfel de spații nonconformiste a crescut.

După pandemie, există o adevărată vânătoare a spațiilor deosebite: de la căsuțe în copac la peșteri și de la containere la butoaie uriașe de vin. Cu cât locația este mai extremă și izolată, cu atât este mai atractivă.

Prețurile sunt cel puțin aceleași cu cele ale camerelor tradiționale dintr-un hotel sau dintr-o proprietate postată pe Airbnb, iar în unele cazuri, chiar trebuie băgată mâna adânc în buzunare pentru a putea trăi o vacanță de poveste.

Pe platformele de închirieri turistice din Grecia se pot găsi, de exemplu căsuțe în copac în Skiathos, Achaia, Preveza, Corfu, Amaliada și Zakynthos, transmite evz.ro.


Prețurile pe noapte încep de la 80 de euro și ajung până la 900 de euro, proprietarii asigură un pat dublu sau un pat supraetajat, o baie și un balcon cu vedere fabuloasă.

De asemenea, Wi-Fi gratuit, smart TV, ventilator și aer condiționat sunt disponibile în multe dintre căsuțele în copac. Sejurul într-un astfel de loc oferă libertate și o priveliște unică.

Dacă vreți un pic de lux în vacanță, ce ziceți de o suită amenajată într-o peșteră? ”Cave Airbnb-urile” sunt în trend și au cucerit mulți turiști pentru vacanțele lor de vară.

În Grecia, pot fi întâlnite astfel de peșteri săpate în stâncă cu o priveliște unică în Santorini, Ios, Mykonos și Creta.

Prețurile pe noapte încep de la 140 de euro și ajung până la 1.400 de euro.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?