COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 1 003 660   INFECTAȚI 400 585(+3907)   TRATAȚI 369 139     DECESE 10 488(+18)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7918
Criza energetică stiri: 533

Iagupov: În străinătate, ești mic și neînsemnat

2 oct. 2018,, 09:30   Showbiz
3645 2

Liderul formației de cult din Moldova "Zdob Și Zdub" Roman Iagupov a povestit de ce nu pleacă din Moldova, transmite Noi.md.

Fiind oaspete al emisiunii "Vecernii razgovor" de pe canalul 21, frontmanul formaţiei „Zdob și Zdub” a menționat că el a fost întrebat de multe ori de ce nu a pleacă din Moldovei, de exemplu, în asemenea orașe ca București, Moscova, Sankt-Petersburg sau Kiev.

"Moldova... Aici este casa mea. Casa ta e acolo unde eşti iubit. În străinătate ești atît de mic, atît de neobservat. Într-un aeroport mare, ești atît de mic. Acasă, aici în Moldova, mă simt copil mare, mă recunosc oamenii, mă bat pe umăr, îmi zîmbesc, iar acest lucru este grozav! Aici e o bază creativă minunată. Am creat o asemenea atmosferă, în care putem bea un pahar cu vin, putem pleca în natură la rîu, ne putem întîlniți cu prietenii, acest lucru fiind relaxant. Acest element este foarte necesar, pentru ca mai apoi să te „reîntorci la luptă”, pe scenă cu chitara și trompeta!", a subliniat Roman Iagupov.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X