Transnistria stiri: 1445
Preşedintele stiri: 4068

Fiica lui Alain Delon a publicat o fotografie rară cu actorul

27 apr. 00:30   Showbiz
2464 0

Anoushka Delon a împărtășit o fotografie rară cu tatăl ei, actorul Alain Delon.

Fata a arătat cum s-a schimbat actorul în vîrstă de 88 de ani după ce a suferit un accident vascular cerebral. Ea a recunoscut că poza a fost făcută la micul dejun, ceea ce o face să "simtă o recunoștință infinită".

"Cred că este frumos. Cu veșnica lui privire albastră, de oțel, luminoasă, marțială, care îmi dă o forță de neimaginat. Propriul meu nemuritor", a menționat Delon.
Ea a adăugat că a făcut poza pentru ea însă, dar, cu permisiunea tatălui său, a decis să le arate fotografia fanilor săi.

"I-am arătat fotografia. El a considerat că e frumoasă. Atît de frumoasă încît l-am întrebat: pot să o împărtășesc cu voi, publicul său, care ține la el. Astfel, cu permisiunea lui, iat-o. Iar la îngrijorările voastre, el răspunde: "Nu vă faceți griji"", a conchis moștenitoarea artistului.

Alain Delon este un celebru actor francez, cunoscut spectatorilor din astfel de proiecte precum "Rocco și frații săi", "Laleaua neagră", "În soarele strălucitor", "Povestea noastră" și multe altele. El și-a încheiat cariera cu șapte ani în urmă și, din cauza sănătății precare, și-a declarat dorința de a pleca din viață prin eutanasie.


3
1
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?