Eurovision stiri: 497
Transnistria stiri: 1342

Ethno Republic, Cornelia Ștefăneț și Viorica Lupu vin cu o premieră muzicală

12 dec. 2023,, 07:45   Showbiz
2705 0

Ethno Republic & Marcel Ștefăneț, Cornelia Ștefăneț, Viorica Lupu & „Opincuța” au lansat o nouă premieră muzicală în ajunul sărbătorilor de iarnă.

Este vorba de o colindă, intitulată „Colindăm la omu bun”. Cele două interprete de muzică populară au distribuit noua melodie însoțită de videoclip pe rețele, iar în scurt timp de la lansare, melodia s-a lăsat cu aprecieri și comentarii de laudă, scrie tv8.md

„Oameni faini, primiți Colinda? Vă aducem în dar de sărbători, o colinda realizată cu mult suflet și inspirație, special pentru voi, publicul nostru drag !

Să vă fie casa plină de bucurie și zîmbet, iar colinda noastră să vă încălzească sufletele”, au scris Cornelia Ștefăneț și Viorica Lupu pe Facebook.

Videoclipul surprinde și ansamblul de copii „Opincuța”, care are un rol important odată ce cîntă alături de artiști și creează o atmosferă feerică și pură de iarnă și sărbători.


Mai multe despre sărbătorile și obiceiurile populare moldovenești puteți afla AICI pe site-ul moldovenii.md în secțiunea Cultura

1
1
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?