Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4055

După ani de zile, Danny DeVito și Arnold Schwarzenegger se vor reîntîlni pe ecrane

22 mai. 00:00   Showbiz
1288 0

Actorul Danny DeVito a vorbit despe planurile de a juca într-un film cu Arnold Schwarzenegger. Despre acest lucru a anunțat Entertainment Tonight.

Jurnalistul publicației s-a întîlnit cu starul în vîrstă de 79 de ani la premiera filmului „Pool Cleaner” și l-a întrebat despre o posibilă colaborare cu Schwarzenegger. „Ne dorim foarte mult să lucrăm împreună și deja de mult timp discutăm despre asta”, a spus De Vito, relatează snob.ru

Actorul a adăugat că noul proiect a fost deja pus în producție de studioul Warner Bros. Acum se lucrează la scenariu. De Vito nu a precizat dacă această peliculă va fi o continuare a comediei „Gemenii” din 1988, în care au jucat ambii actori.

În 2021, Deadline a relatat că regizorul filmului „Gemenii”, Ivan Reitman, lucrează asupra continuării filmului. Acesta ar urma să se numească „Tripleții”. Reitman a decedat în 2022, iar proiectul așa și nu a fost realizat.

De Vito și Schwarzenegger au jucat împreună și în filmul lui Reitman „Junior”. Actorii au apărut ultima dată împreună la Premiile Oscar din martie. Ei au anunțat cîștigătorii la categoria ”Cel mai bun montaj”.

3
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?