X 

Duet de excepție a sopranei Ana Cernicova și a fiicei sale Amelia

2 mai. 07:05   Showbiz
3556 0

În curînd începe marea bătălie pentru trofeul Eurovision, iar Pasha Parfeni cu siguranță are parte de una din cele mai frumoase susțineri de acasă.

Într-un video de pe pagina sa de facebook, soprana Ana Cernicova și fiica sa, Amelia Uzun, au interpretat piesa „Soare și Luna”, cu care Pasha Parfeni va reprezenta Republica Moldova la Eurovision.

”Let’s support Pasha Parfeni at Eurovisión RTVE

Pasha Parfeni, noi te susținem!

Anul ăsta aduceți-ne Eurovisionul acasă!


Soarele și Luna!”, a scris Ana Cernicova în descrierea video.

Reamintim căsemifinalele Eurovision 2023 se vor desfășura pe 9 și 11 mai, iar marea finală - pe 13 mai, la Arena Liverpool.

37 de țări participă la Eurovision Song Contest 2023. Dintre acestea, 31 vor concura în două semifinale pentru a accede în marea finală, alăturîndu-se țărilor fondatoare: Franța, Germania, Italia, Spania, Regatul Unit și Ucrainei ca țară cîștigătoare a ediției din 2022.

Reprezentantul Republicii Moldova, Pasha Parfeni, va urca al 10-lea pe scenă cu „Soarele și Luna”, în prima semifinală.

Eurovision 2022 a fost cîștigat de Ucraina, reprezentată de Kalush Orchestra, cu piesa „Stefania”, însă din cauza războiului de pe teritoriul acestei țări, organizatorii concursului au decis ca în acest an competiția să aibă loc în Liverpool, Anglia, țara care a ocupat locul doi anul trecut.

Țara noastră participă din anul 2005 la concurs, obținînd cel mai bun rezultat în 2017, atunci cînd Sunstroke Project a luat locul 3 cu piesa „Hey Mamma”.

2
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?