Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4055

Corina Țepeș, surprinsă frumos de ziua ei. Ce cadou a primit

23 mai. 11:45   Showbiz
1928 0

Interpreta Corina Țepeș a fost impresionată într-un mod inedit pe 21 mai, de către soțul și partenerul său de scenă. Costi Burlacu a dorit să marcheze această ocazie specială într-un mod memorabil și i-a dăruit Corinei o mașină de marca Gelly, îndeplinindu-i astfel una dintre dorințele ei.

„Este exact cum mi-am dorit!”, a spus Corina, primind cadoul.

Corina Țepeș s-a născut la 21 mai 1982 în Hîncești, într-o familie de muzicieni. A luat primele lecții de pian acolo și s-a mutat la Bardar, Ialoveni, la vîrsta de 10 ani.

A devenit o vedetă în școală datorită talentului său muzical și a crescut într-un mediu înconjurat de muzică de calitate, datorită colecției bogate de viniluri și casete a familiei sale și a colaborărilor tatălui său cu artiști renumiți. Cu toate acestea, părinții ei nu au fost de acord cu alegerea ei de a urma o carieră muzicală. În cele din urmă, ea a fost înscrisă la Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” din Chișinău în 1997, la insistențele tatălui său, și a absolvit Universitatea de Stat din Republica Moldova, Facultatea de Limbi Moderne, în 2004.

Corina Țepeș și Costi Burlacu s-au cunoscut în 2003 la festivalul-concurs „Două inimi gemene” la care au participat amîndoi şi au cîștigat Premiul Mare. Astfel, muzica a fost cea care i-a unit şi le-a marcat destinul. În prezent, au o fetiţă şi activează cu succes pe scenele muzicale din țară.


3
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?