COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 929 781   INFECTAȚI 361 828(+712)   TRATAȚI 345 226      DECESE 9022(+37)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3012

”Copiii din Țara Moldovei”, cu un mesaj special pentru țara lor

26 aug. 11:20   Showbiz
4502 0

Formația ”Lume” în colaborare cu ”Picături muzicale” au hotărît să felicite într-un mod original Republica Moldova cu cei 30 de ani de independență și au lansat astăzi o nouă producție video.

”Copiii din țara Moldovei” este piesa muzicală care vine să aline dorul moldovenilor plecați în afara țării, dar și a celor de acasă.

”Mîine este o zi foarte importantă pentru Republica Moldova, iar noi ne dorim să aducem un dar tuturor moldovenilor chiar și acelor de peste hotare. Este o surpriză muzicală pentru toți din partea formației LUME și a copiilor din cadrul colectivului Picături muzicale”, a declarat Irina Kovalsky.

Textul și muzica pentru această melodie au fost scrise de Angela Gherman pe cînd aranjamentul a fost făcut de Sandu Gorgos.

În clipul prezentat astăzi, formația Lume a vrut să unească două generații de copii - cei de pe timpul domniei lui Ștefan Cel Mare și cei din secolul XXI.


”Copiii din timpul domniei lui Ștefan Cel Mare au scris un mesaj copiilor moderni. Acest mesaj este foarte important pentru viitorul nostru. Noi ne dorim ca ei să rămînă în țara noastră, să crească frumos, să învețe, să se dezvolte în țara noastră care deși este destul de micuță, totuși este o țară cu oameni frumoși la chip și suflet”, a mai declarat artista.

Videoclipul a fost filmat timp de cinci zile în Oreheiul Vechi, satul Domugeni din raionul Florești, localitatea Mărcăuți și la Moldovata.

Artiștii spun că au foarte multe planuri de viitor iar în prezent lucrează la mai multe melodii.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X