Eurovision stiri: 492
Transnistria stiri: 1304

Confesiunile lui EL Radu. Despre showbizul de acasă, piese noi și planuri de viitor (VIDEO)

9 feb. 2020,, 10:00   Showbiz
5543 0

Protagonistul rubricii de astăzi este un tînăr ambițios și talentat care s-a născut în satul Pîrlița, raionul Ungheni și care de cînd se ține minte a luptat și a demonstrat unei țări întregi că prin foarte multă muncă și dorința de a fi primul poți să ajungi unul din cei mai buni nu doar artiști, dar și producători din țară.

Prima melodie a reușit să o înregistreze după ce părinții au vîndut o mașină și i-au dat banii ca să poată să-și urmeze visul și anume cel de a deveni artist.

Radu Gulica sau, cum este cunoscut în lumina reflectoarelor, EL Radu, este un exemplu demn de urmat pentru tinerii artiști care au foarte mult talent, dar nu au bani pentru a-și realiza visele.

Deja la 4 ani el era o celebritate a oraşului, în scenă se simţea cu adevărat fericit. În copilărie a avut două pasiuni: muzica şi fotbalul.


În 2008 s-a lasat pe piața muzicala cu piesa „Întotdeauna". De aici începe ascensiunea sa ca artist. Au urmat melodii precum ”Iubirea eternă”, ”Despre ea”, ”Zov Liubvi” și altele.

EL Radu a știut mereu să cucerească publicul prin felul său unic de a fi și prin energia care o emană cînd este pe scenă. Deși în prezent proiectul său muzical stă la păstrare, astăzi artistul se bucură de un adevărat succes în calitate de producător.

Despre cum vede artistul showbizul de acasă, concertele din afara țării, planurile pentru 2020, Eurovision și un pic mai mult, află din interviul video de mai jos.

Dacă vrei să fii protagonistul campaniei noastre și să scoți din anonimat lucrurile frumoase sau istoria ta de succes te îndemnăm să ne trimiți un mesaj la info@noi.md.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?