Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Alec Baldwin acuzat din nou

21 ian. 17:00   Showbiz
2211 0

Actorul american Alec Baldwin a fost din nou pus sub acuzare de omor prin imprudenţă pentru împuşcarea fatală a directoarei de imagine Halyna Hutchins pe platoul de filmare al lungmetrajului „Rust” în 2021, a anunţat vineri procuroarea responsabilă cu ancheta, relatează AFP.

Procedura împotriva lui a fost anulată oficial în aprilie, în acest caz cu mai multe întorsături, dar acuzarea avertizase atunci că actorul nu a fost, prin urmare, exonerat şi că probabil ar putea fi cercetat din nou. Alec Baldwin a declarat că nu este vinovat de moartea Halynei Hutchins şi că el nu a apăsat pe trăgaci, notează AFP, citată de Agerpres.

Actorul, cunoscut pentru rolul din serialul „30 Rock”, a fost acuzat iniţial, în ianuarie anul trecut, de omor prin imprudenţă pentru moartea Halynei Hutchins, alături de armurierul principal al filmului, Hannah Gutierrez, care va fi judecată în 2024, transmite Digi24.

Procedura reluării acuzaţiilor în faţa unui mare juriu echivalează cu noi probleme juridice pentru Alec Baldwin după ce procurorii respinseseră acuzaţiile împotriva actorului în luna aprilie, anul trecut, pe baza unor noi probe, potrivit cărora, arma pe care acesta a folosit-o ar fi putut fi modificată astfel încît se putea declanşa fără ca trăgaciul să fie apăsat.

2
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?