Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4027

Un pilot militar în vîrstă de 104 ani a dezvăluit secretul longevității

17 apr. 05:30   Sănătate
2064 0

Un veteran al celui de-al Doilea război mondial, în vîrstă de 104 ani din SUA, a dezvăluit secretul longevității. El a declarat că cel mai important în viață este să faci ceea ce iubești cel mai mult, transmite Noi.md cu referire la WFTX-TV.


Locotenent-colonelul retras al Forțelor Aeriene, Wilbur Britton, s-a născut în 1918 și a deveni pilot la vîrsta de 22 de ani. În 1945, a testat un avion care ar putea participa la bombardarea orașelor Hiroshima și Nagasaki. Mai tîrziu, bărbatul a lucrat toată viața la corporațiile Boeing și Lockheed Martin. El nu consideră că a avut o carieră remarcabilă în aviația militară, cu toate acestea, este mîndru că a pilotat cîteva avioane celebre. "Nu am fost un pilot obișnuit. Am zburat pe avioane B-17 și B-24", a spus Britton.


El a spus că își acceptă cu calm vîrsta și consideră că familia este principala sa realizare. Fiind rugat să numească principalul motiv al longevității sale, el a spus: "Faceți ceea ce vreți să faceți”.

În ciuda vîrstei înaintate, Britton încă locuiește în propria casă, iar ziua sa de naștere, care va fi pe 14 septembrie, o va sărbăori în compania celor două fiice și a ginerelui.

57
6
3
11
6

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?