Transnistria stiri: 1436
Preşedintele stiri: 4041

Cum să trăiești pînă la 100 de ani: o britanică a dezvăluit secretul longevității

20 feb. 00:00   Externe
13085 0

Britanica Kathleen Saunders a spus că secretul longevității sale este laptele, se menționează pe site-ului Majesticare Care Homes. Femeia și-a sărbătorit nu demult cea de-a 104-a aniversare.

Ea s-a născut în 1920 în Midlands. După ce a terminat școala, a lucrat ca fotograf la Dunlop Rubber, unde l-a cunoscut pe viitorul său soț, Dennis. Cuplul s-a căsătorit în 1955 și s-a mutat în Surrey. Ei au două fiice. Doamna Saunders are șapte nepoți și trei strănepoți (și mai așteaptă unul), relatează rbc.

Kathleen Saunders a iubit dintotdeauna olăritul. Ea a adunat o colecție de obiecte de ceramică și a învățat meșteșugul olăritului. A creat piese ceramice frumoase chiar și la vîrsta de 90 de ani.

Un alt hobby al ei era să călătorească. A vizitat multe locuri noi, dar cel care i-a plăcut cel mai mult a fost în Cornwall, unde locuia una dintre surorile sale.

<p>Кэтлин Сондерс&nbsp;и еще один постоялец дома престарелых делают бумажные цветы<br /> &nbsp;</p>


În plus, Kathleen Saunders a avut în casă multe animale de companie pe care întotdeauna le grijea.

Secretul longevității l-a împărtășit și americanca Verna Platner, în vîrstă de 103 ani. Ea este sigură că rețeta unei vieți îndelungate este moderația.

"Un pic de bine și un pic de rău - merg bine împreună", spune Verna Platner.

Femeia are șapte nepoți și trei strănepoți. Ea va deveni în curînd străbunică pentru a patra oară, informează Majesticare Care Homes.

majesticare.co.uk

3
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?