X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Voicu, despre dezvăluirile făcute de Sandu: „Acuzații lipsite de sens”

28 mai. 2021,, 08:30   Politică
3163 14

Ministrul MAI, Pavel Voicu, a venit cu o reacție la declarațiile Președintelui R. Moldova, Maia Sandu, făcute aseară la postul TV8, prin care îl acuză că ar fi dat indicații ca să fie urmăriți membrii familiei. Potrivit lui Voicu, niciodată nu ar fi dat indicații ca să fie monitorizați politicienii, ori alte persoane publice.

Solicitat de reporterii Deschide.MD, Pavel Voicu a declarat că acuzațiile aduse în adresa sa de către Maia Sandu sînt „niște falsuri și acuzații lipsite de sens”.

„Probabil, doamna Președinte, din lipsa de idei constructive și proiecte care să vină în beneficiul cetățenilor a ales să atace instituțiile care nu au nimic cu politica. Regret că doamna Președinte a coborît la nivelul bîrfelor și sfaturile primite de la „imagemakerii” ieftini. Niciodată nu am dat indicații să fie monitorizați politicienii, ori alte persoane publice. Presupun că doamna Președinte este supărată că insist să fie promulgată legea care să permită semnarea unui acord de donație a peste 19 milioane de dolari pentru procurarea autospecialelor destinate IGSU”, ne-a răspuns ministrul MAI într-un mesaj.

Amintim că Președintele R.Moldova, Maia Sandu, susține că membrii familiei sale ar fi urmăriți, la indicațiile lui Pavel Voicu, ministru MAI.

„Avem acum tot felul de personaje care mai sînt în sistem și fac lucruri urîte. Dacă ne întoarcem la Ministerul de Interne, ministrul de Interne a dispus urmărirea membrilor familiei mele. Nu poate să mă urmărească pe mine, că am pază de stat, dar el se poate ocupa de membrii familiei mele. Este un abuz. Se întîmplă de ceva timp, de cel puțin cîteva săptămîni. sînt urmăriți, inclusiv fizic. Se întîmplă și în raport cu alți oameni politici, care nu fac parte din Partidul Socialiștilor. Trebuie să curățăm sistemul cît de curînd. Se face la indicația PSRM-ului, dacă ministrul Voicu se ocupă de asta. Nu o să depun o plîngere. O să apelez la cetățeni să iasă la vot: Așa o să avem instituții care să nu permită abuzuri”, susține Maia Sandu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?