Arşiţa stiri: 153
Jocurile Olimpice stiri: 128
Transnistria stiri: 1411

Renato Usatîi: Vreau ca toți copiii și părinții din țară să trăiască la fel de bine ca și copiii și părinții mei!

16 iul. 15:54   Politică
7 ore in urma 2040 0

Vreau ca toți copiii și părinții din țară să trăiască la fel de bine ca și copiii și părinții mei!

Declarația a fost făcută de către Renato Usatîi, la TV8. Președintele Partidului Nostru a amintit că majoritatea pensionarilor din Moldova azi trăiesc la limita sărăciei.

„Copiii mei nu duc lipsă de alimentație normală, de educație calitativă și eu vreau ca toți copiii noștri să aibă parte de hrană de calitate. Să nu-și facă griji că n-au cu ce se îmbrăca. Să poată merge la școli normale. Să nu le pese cît costă salamul, carnea, laptele, serviciile comunale”, a declarat Usatîi.

În replică la afirmațiile moderatorului precum că Președintele ”Partidului Nostru” este deprins să meargă des la pescuit la Dunăre, Renato Usatîi a subliniat că se mîndrește cu hobby-ul pe care îl are – pescuitul.

„Doar nu vreți ca eu să am un mod de viață, ca cel al deputaților PAS, care se adună la o țigară de marijuana și povestesc ce reforme bune au făcut. Da, eu merg la pescuit, dar eu populez iazurile din Moldova cu pește. Și Maia Sandu are un hobby – hiking, umblă bludnecă pe dealuri, Voronin colecționează automobilele retro, iar eu merg la pescuit și vînat, și nu mă ascund”, a spus Usatîi.

3
7
0
1
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?