X 
Arşiţa stiri: 228
Transnistria stiri: 1464
Preşedintele stiri: 4137

Stratulat despre construcția Stadionului Național: Acum nu există nici o schemă de delapidare a banului public?”

12 iun. 06:32   Politică
4871 0

Pediatrul Mihai Stratulat a comentat anunțul făcut de actuala guvernare privind construcția unui Stadion Național, costul căruia ar putea ajunge la 85 de milioane de euro, anunță Noi.md

Acesta s-a arătat surprins că reprezentanții Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) și-au schimbat poziția în privința construcției de infrastructuri sportive. Stratulat a amintit de criticile anterioare ale partidului față de proiectul Chișinău Arena, pe care l-au numit drept "o schemă de delapidare a banilor publici" și un proiect inutil.

„Acum PAS-ul anunță construcția unei alte arene, mai bine zis a unui stadion de fotbal... acum apare întrebarea: acum acest proiect este necesar, nu exista nici o schemă de delapidare a banului public? Dar ce mă pricep eu în politică, fiecare partid ajuns la guvernare are nevoie de o Arena.!”

Stratulat a exprimat și o preocupare pentru prioritizarea cheltuielilor statului, menționînd că resursele ar putea fi mai bine utilizate pentru sănătate. „Și atunci și acum afirm că mai bine s-ar construi un spital nou, deja ar fi fost două, unul la Cahul și altul la Bălți.”

În plus, politicianul a amintit despre o chestiune mai veche, întrebînd despre progresul construcției a două spitale regionale, promise acum patru ani. „Apropo, ce se mai aude cu construcția celor două spitale regionale, promise încă de acum 4 ani?”

53
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe 31 august, în Moldova este sărbătorită în mod tradițional Ziua Limbii de Stat. Cum să păstrăm limba maternă, în condițiile globalizării și creșterii popularității limbilor străine?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав