X 
Cutremure stiri: 504

Stoianoglo: „Moldova trebuie să mențină relațiile cu Rusia pentru a sprijini bunăstarea cetățenilor săi”

18 sep. 06:30   Politică
4 ore in urma 1679 0

Indiferent de situația geopolitică, Moldova trebuie să mențină relațiile cu Rusia pentru a sprijini bunăstarea cetățenilor săi, să promoveze interesele sale naționale, să asigure prosperitatea țării.

O astfel de opinie a exprimat fostul procuror general, candidat la președinția Republicii Moldova, Alexandr Stoianoglo, relatează Noi.md.

Potrivit acestuia, noi mereu auzim că Moldova achiziționează gaz rusesc numai pentru producția energiei electrice în Transnistria și că am diversificat piața, sursele de aprovizionare a gazului.

Dar, în același timp, practic toată Europa continuă să cumpere gaz rusesc, chiar dacă condamnă războiul din Ucraina.

”Și atunci mă întreb: de ce Europa, care critică dur acțiunile Rusiei, continuă relațiile comerciale și economice cu ea, iar noi susținem așa-zisele sancțiuni în acest domeniu?”, menționat Alexandr Stoianoglo.

El a subliniat că noi avem multe subiecte care trebuie discutate du Rusia.


”Indiferent de situația geopolitică, Moldova trebuie să promoveze interesele sale naționale, să asigure prosperitatea țării și să ia în considerare relațiile cu Rusia pentru a sprijini bunăstarea cetățenilor săi”, a subliniat candidatul la președinția Republicii Moldova.

39
1
0
1
9

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав