Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

Ștefăniță, despre candidatura lui Carp la alegeri: "Ne dorim revenirea la acea anarhie urbană?"

18 oct. 2023,, 03:15   Politică
2909 1

Lilian Carp, actualul candidat al PAS pentru primăria municipiului Chișinău, a fost "șeful tuturor direcțiilor primăriei în perioada primarului Dorin Chirtoacă", cînd "domina anarhia urbană".

Declarația a fost făcută de Ion Ștefăniță, candidatul Partidului Mișcarea Respect Moldova la funcția de primar general al capitalei.

Ștefăniță s-a întrebat retoric dacă "ne dorim revenirea la acea anarhie urbană" din perioada lui Dorin Chirtoacă.

„Reprezentantul partidului de guvernămînt ce vrea să întoarcă această anarhie înapoi? Pentru că dlui Carp i s-a dat deja șansa să administreze urba, fiind mîna dreaptă a primarului general de atunci”, a declarat Ștefăniță în timpul unei emisiuni televizate.

Reprezentanții PAS au respins aceste acuzații, precizînd că Lilian Carp a fost responsabil de domeniul educației și protecției copilului în cadrul municipiul Chișinău, și nu de construcții.


PAS a răspuns, la rîndul său, cu învinuiri la adresa lui Ion Ștefăniță.

“Dar ceea ce a făcut Ștefănița, fiind șeful CNMI (Consiliul Național al Monumentelor Istorice), este că s-a legat cu mafia imobiliară și a votat mai multe proiecte care au distrus orașul Chișinău. Pentru acest lucru a și fost demis din funcție. Anume Ștefăniță se face vinovat de anarhia urbană din Chișinău, pentru că a mers de mână cu mafia imobiliară.

Anarhia urbană sînt avizele la PUZ-uri semnate și votate de Ștefănița fiind membru la CNMI. Anarhia urbană sunt avizele la PUZ-uri semnate și votate de Ștefănița fiind membru la CNMI”, a declarat pentru Noi.md Sergiu Bejenari, comunicatorul fracțiunii PAS din CMC.

Menționăm că Lilian Carp este candidatul PAS la funcția de primar general al capitalei.

24
2
1
1
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?