Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4063

Mai multe federații sportive spun că-l vor susţine pe Ceban în turul doi al alegerilor

30 mai. 2018,, 14:30   Politică
3325 3

Mai multe federații sportive din Republica Moldova au organizat o conferință de presă pentru a-și declara susținerea pentru Ion Ceban în turul doi al alegerilor locale, care va avea loc pe 3 iunie.

Reprezentanții federațiilor sportive au menționat că Ion Ceban le-a oferit ajutor și sprijin, motiv pentru care au luat decizia de a-i acorda susținere în turul doi.

„De alegerea primarului depinde și dezvoltarea sportului în Republica Moldova. Ion Ceban ne-a oferit susținere, iar sportivii noștri de top au avut acces la arenele internaționale. Sportul este dezvoltarea tinerei generației și cred că are sens să susținem un astfel de candidat”, a menționat un reprezentant al Federației Internaționale de Powerlifting în Moldova.

„Domnul Ceban personal ne-a ajutat nu o dată în privința cantonamentelor și a plecării peste hotare a sportivilor de performanță, acolo unde au evoluat foarte bine. Ne-a ajutat și în reparația sălii de sport”, a spus și președintele Asociației Obștești Club Sportiv de lupte.

Susținerea și-a mai declar-o și un membru al Federației de Volei din Republica Moldova, precum și reprezentantul Federației Motorsport.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?